Een van onze belangrijkste doelen is om de kwaliteit van onze producten en in het bijzonder de veiligheid die onze klanten verdienen te garanderen. Best Fresh Fruits implementeert moderne productie- en kwaliteitsmethoden die garanderen dat onze producten voldoen aan de strengste hygiëne-normen:

  1. Wij richten onze aandacht op het bevredigen van de behoeften en verwachtingen van de klanten en uiteindelijke consument door economisch concurrerende producten van een constante duurzame kwaliteit te garanderen. Dit stelt ons in staat te opereren op de internationale markt en onze rentabiliteit te verhogen.
  2. Wij promoten een kwaliteitsverbetering van de arbeidsomstandigheden en het persoonlijke leven van onze medewerkers door een veilige werkomgeving te creëren door middel van veiligheidsinstructies en training om zo ongevallen en beroepsziekten te voorkomen.
  1. Wij voldoen strikt aan de regels, wetten en voorschriften die ervoor zorgen dat de kwaliteit van het product, het milieu, de werkveiligheid en onze gezondheid gewaarborgd blijft.
  2. Wij proberen de negatieve impact op het milieu te minimaliseren en/of te elimineren door gebruik te maken van technologie, apparatuur en ontwikkelingsprocessen die zo goed mogelijk zijn afgesteld op de huidige wetgeving en zo min mogelijk schade toebrengen aan de omgeving en de persoonlijke veiligheid van onze medewerkers.
  3. Wij implementeren en verbeteren de methoden voor het gebruik van grondstoffen zodat hun efficiëntie wordt gemaximaliseerd en tegelijkertijd de afvalproductie tot een minimum wordt behouden.